SV Capelle O23 verliest in de slotfase

SV Capelle onder 23 speelde dinsdagavond 28 februari een wedstrijd tegen FC Engelen onder 23. De wedstrijd werd helaas verloren met 2-3. SV Capelle kwam op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Dennis van de Sande, maar later in de eerste helft bracht de uitspelende ploeg de stand terug op 1-1. Na rust kwam […]

Continue reading

Proeftrainingen bij SV Capelle

Ondanks het slechte weer van de afgelopen weken mag SV Capelle binnenkort toch een aantal nieuwe leden begroeten! Aangezien de weersomstandigheden niet optimaal waren om een proeftraining bij te wonen zijn deze met 3 weken verlengd. Ge├»nteresseerd? Lees dan verder! Willen jullie eens kennis maken met het spelletje voetbal?┬áKom dan eens geheel vrijblijvend kijken en […]

Continue reading

zaterdag 25-2 weer competitievoetbal

De competitie heeft enige weken stilgelegen i.v.m. vorst en carnaval, maar volgende week zaterdag 25-2 wordt er weer voor de competitie gevoetbald. S.V. Capelle 1 speelt dan uit bij Schelluinen. Zie voor de overige wedstrijden de widget aan de linkerzijde van de website. Via de “huis iconen” kan het thuis- en uitprogramma bezien worden.

Continue reading

trainingen S.V. Capelle

Woensdag kan er weer getraind worden bij S.V. Capelle, waarbij dan uitsluitend de trainingsvelden gebruikt mogen worden. Vanaf donderdag kunnen alle velden weer bespeeld worden. Donderdag spelen zowel S.V. Capelle 1 als S.V. Capelle 2 thuis een oefenwedstrijd tegen NOAD’32. Aanvang: 20.00 uur.

Continue reading

a.s. zaterdag rikken / pokeren

Komende zaterdag 11 februari is het wedstrijdprogramma weer afgelast. Zaterdagmiddag is het nu rikken / pokeren in de kantine van S.V. Capelle. Deelnemers en belangstellenden zijn van harte welkom. Aanvang: 14.15 uur.

Continue reading