Naast een afdeling voetbal beschikt S.V. Capelle ook over een afdeling recreatie(trimclub). Deze is op 2 Mei 1979 opgericht. Wil je sporten met veel afwisseling dan ben je bij de trimclub op de goede plaats. Iedere dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur ben je welkom. Bij de trimclub sporten alle categorieën leeftijden. Van April tot eind September sporten we buiten op het sportpark van S.V. Capelle, en in de wintermaanden in de sporthal van Zidewinde te Sprang-Capelle.

Je krijgt professionele begeleiding van Inge Schuimer uit Waspik. We beginnen met een warming up, waarbij het tempo flink word opgeschroefd met aansluitend conditietraining. De laatste 20 min. worden er diverse balspellen gedaan zoals voetbal, basketbal, korfbal enz. 2 x per jaar word er een familiesportavond georganiseerd waarbij je je kinderen en/of kleinkinderen mee mag nemen. Ook gaat de trimclub eens per jaar een gezellig avondje uit met partner. Dus wil je op een gezellige en afwisselende manier aan je conditie werken, ben je van harte welkom. Je mag vrijblijvend 2 avonden mee sporten om te kijken of het bij je past.

Het verschuldigde kwartaal bedrag is 25,- p.p. Hierbij komt eenmalig 10 euro inschrijfgeld bij. We zijn dus zeer voordelig in vergelijking met de tarieven van de bekende fitnesscentra.  Als u meer informatie wilt over de trimclub, neemt u dan contact op met Truus Konings tel. 0645020616 of voorzitter Ad Maijers 0416316713

Onderstaand document kunt u gebruiken voor het aanvragen van het lidmaatschap van de trimclub van S.V. Capelle. Het ingevulde en ondertekende formulier kunt u afgeven bij of versturen naar:

Marcel Wagemakers
Paulus Potterstraat 7
5161 EV SPRANG-CAPELLE
e-mail:Marcel Wagemakers

Aanmelding formulier s.v.Capelle

Indien u uw lidmaatschap van S.V. Capelle wilt opzeggen, dan kunt u onderstaand formulier gebruiken.

Afmelding formulier s.v.Capelle